Pages Navigation Menu

.... sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki. (Al-Baqara: 255)

Bagaimana Batu Kristal Membantu Kita

 

 

Batu permata dan kristal dikatakan boleh membantu kita . Betulkah ? Ya betul , batu permata dan kristal mempunyai aura dan energynya tersendiri. Bahan asas manusia,binatang dengan batu adalah sama. Perbezaan diantaranya ialah kualiti , kuantiti campuran , aura dan getarannya.

 

Apabila badan,chakra dan aura seseorang kekurangan energy dia mudah diserang penyakit,kecelakaan,kesukaran,dan sebagainya. Untuk mengelakkannya kita boleh menggunakan batu permata atau batu kristal yang mempunyai energy yang tinggi. Apabila energy yang kurang dari badan kita diisi kembali , ia dapat mengurangkan masalah , kecelakaan dan impak darinya.

 

Apabila kita ingin membeli batu permata atau batu kristal , kita perlu mengetahui kegunaan batu tersebut dan kesesuaianya dengan kita. Sebelum membeli batu permata atau batu kristal sila pastikan anda mengenali batu tersebut. Untuk mengetahui batu yang sesuai dengan kita dan untuk mengetahui kegunaan sesuatu batu kristal , anda boleh mencari dari internet , membaca buku tentang batu atau mencari penjual batu permata yang ada ilmu pengetahuan tentang batu kristal dan permata.

 

[POPUP=IMG1] 

Comments

comments

468 ad